Cheesecakeul clasic se prepara greu, nu este portabil si nu este tocmai de dieta! Ai aici o reteta simplificata, cu putine calorii si multe proteine. Se poate coace sub forma de fursecuri, usor de luat dupa tine la munca sau scoala.
Ingrediente fursecuri cheesecake proteice:
- 225 g g crema de branza degresata
- 3 cupe proteina din zer de ciocolata sau vanilie
- 150 g cirese, visine sau orice fructe de padure preferi (merg si congelate)
Preparare
- Preincalzeste cuptorul la 165 de grade Celsius.
- Combina pudra proteia cu crema de branza si apoi adauga cu grija si fructele.
- Amesteca bine pana nu mai sunt vizibile parti albe.
- Ia cu o lingura sau cupa de inghetata din aluat si pune-l pe o tava tapetata cu hartie de copt; o sa iasa intre 9 si 12 fursecuri.
- Coace in jur de 20 de minute.
Valori nutritionale per fursec (daca faci 12 fursecuri - pot varia in functie de pudra proteica folosita si de fructele folosite):
- Calorii: 78
- Carbohidrati: 3 g
- Grasimi: 4 g
- Proteine: 7 g
Referinte