Atentie, aceste fursecuri fara gluten sunt delicioase asa ca tine-le departe de copii, tineri sau batrani! Din cantitatile de aici ies 12-14 fursecuri.
Ingrediente fursecuri fara gluten:
- 190 g oleaginoase tocate (migdale,alune de padure, nuci, etc.)
- 50 g fulgi de ovaz
- 40 g faina de cocos
- 65 g zahar de cocos
- 2 lingurite pudra de vanilie (se poate inlocui cu o lingurita esenta de vanilie)
- 1 lingurita si jumatate pudra de scortisoara
- coaja de lamaie rasa de la o lamaie mica
- 75 g stafide
- un praf de sare
- 55 g ulei din nuca de cocos
- 2 oua
Instructiuni de pregatire
- Preincalzeste cuptorul la 170 de grade Celsius. Pregateste o tava intinsa tapetata cu hartie de copt.
- Amesteca ingredientele uscate apoi combina-le cu cele umede.
- Formeaza portii egale si pune-le in tava lasand distanta suficienta intre ele.
- Coace 10-12 minute si scoate-le din cuptor. Cand le scoti o sa para necoapte, dar cand se racesc se intaresc si devin crocante la exterior si moi in interior.
Pofta buna!
Referinte