Din ingredientele de mai jos rezulta o singura portie.
Ingrediente salata de pui cu migdale
- 170 g piept de pui fara piele si os
- 30 g aschii de migdale
- 20 g boabe de struguri verzi
- 200 g tije de telina, tocate
- 1/2 ceapa mica tocata fin
- un ou fiert tare, taiat cubulete
- o lingurita maioneza light
- o lingurita smantana degresata
- o lingurita mustar Dijon
- un praf de boia dulce
- sare si piper
- 2 maini generoase de salata verde
Preparare:
- Gateste pieptul de pui separat (fript)
- Taie puiul bucati cat o imbucatura.
- Amesteca puiul cu strugurii, telina, ceapa si oul
- In alt bol combina maioneza, smantana, mustarul, boiaua, sarea si piperul.
- Toarna peste amestecul de pui si omogenizeaza.
- Serveste pe un pat de salata si presara deasupra migdalele.
Valori nutritionale:
- Calorii: 478
- Proteine: 54 g
- Carbohidrati: 16 g
- Grasimi: 22 g
Referinte