Somonul nu numai ca are multe proteine, dar are si acizi grasi esentiali pentru ca trupul si mintea sa iti performeze la niveluri optime. Serveste acest peste delicios peste o salata de verdeturi pentru a profita de nutrientii din ele si fibrele alimentare satioase!
Ingrediente:
- 200 g carne de somon din conserva
- 3 tije de apio tocate fin
- 70 g ceapa rosie tocata fin
- o lingura marar tocat fin
- 2 linguri capere
- 2 linguri otet de mere
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper pisat
Preparare
- Rupe carnea de somon cu grija, in bucati mari.
- Adauga restul de ingrediente si condimentele si amesteca totul cu grija.
- Imparte in 4 farfurii si serveste, fie asa, fie pe un pat din verdeturile tale preferate.
Sfat: daca preferi somonul proaspat, gateste-l din timp si raceste-l complet inainte de a il rupe in bucati!
- Calorii: 174
- Carbohidrati: 1,2 g
- Grasimi: 7,5 g
- Proteine: 26,3 g
Referinte